ODIMM

te

Trainingul „Internaţionalizarea IMM-urilor”– un prim pas spre extinderea afacerii

Trainingul „Internaţionalizarea IMM-urilor”– un prim pas spre extinderea afacerii

 Cursuri de instruire ODIMM BI-NET wLa 4 noiembrie, au demarat cursurile de instruire „Internaţionalizarea IMM-urilor". La acestea participă 25 de antreprenori din diverse domenii de activitate, dornici să îşi lanseze o afacere sau să îşi extindă activitatea prin identificarea de noi pieţe de desfacere.

Instruirile sunt organizate de ODIMM, în cadrul proiectului Reţeaua regională a incubatoarelor de afaceri „Black Sea BI-Net".


"Una din activităţile importante în cadrul acestui proiect prevede crearea unei baze de date cu antreprenori din cele 5 ţări partenere: Turcia, Grecia, România, Armenia, Ucraina şi Republica Moldova, care va facilita procesul de identificare şi comunicare cu noi parteneri. Pentru ca întreprinderile din Republica Moldova să fie capabile să fructifice aceste oportunităţi, am organizat trainingul „Internaţionalizarea IMM-urilor", a afirmat Dna Iulia IABANJI, Director General ODIMM.Cursuri de instruire ODIMM BI-NET 4


Tematica primei zile de training a fost planificarea afacerii orientate spre export. Participanţii au lucrat în echipe, divizate pe domenii de activitate.Pe parcursul următoarelor trei

zile de instruire, antreprenorii, vor afla cum să îşi promoveze produsele şi serviciile pe pieţele internaţionale, cum să utilizeze tehnologiile informaţionale în procesul de gestiune a afacerii, care sunt procedurile vamale în activitatea de import-export pe care trebuie să le cunoască orice antreprenor şi cum să valorifice oportunităţile oferite de acordul de asociere la Zona de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător cu Uniunea Europeană.


Obiectivul general al Proiectului Reţeaua regională a incubatoarelor de afaceri „Black Sea BI-Net" este de a accelera dezvoltarea unei economii productive şi competitive în regiunea bazinului Mării Negre. Proiectul este finanţat prin Instrumentul European de Vecinătate şi Parteneriat (IEVP) şi Instrumentul de Asistenţă pentru Preaderare (IPA) în cadrul Programului de cooperare transfrontalieră în bazinul Mării Negre 2007 - 2013.

 

 

Cursuri de instruire ODIMM BI-NET 1  Cursuri de instruire ODIMM BI-NET  Cursuri de instruire ODIMM BI-NET 3  Cursuri de instruire ODIMM BI-NET 5  Cursuri de instruire ODIMM BI-NET 2

 

 

 

 

 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!