ODIMM

te

Programului Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) –instruire antreprenorială.

În perioada 12 – 22 mai 2015, în incinta colegiului “Moldstud – Art” din Chișinău se desfăşoară instruirea a circa 30 de tineri în cadrul Componentei I a Programului  Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) –instruire antreprenorială.

Printre tinerii participant la instruire sunt  si absolvenți ai specialităților de juvaierie și cosmetologie din cadrul colegiului. Susţinem şi încurajăm tinerii deoarece aceştia sunt creativi, încrezători, cu idei bune de afaceri, dar care nu dispun de cunostinte suficiente si  resurse financiare pentru ași realiza ideile.

În acest context, mulţumim Directorului colegiului – dlui Victor Salii şi dnei Director-adjunct Larisa Ciobanu pentru implicarea  și susţinerea  activitățtii de instruire a tinerilor debutanți în afaceri din Moldova, precum şi stimularea spiritului antreprenorial al acestora.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!