ODIMM

te

Programului Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) – instruire antreprenorială

Programului Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) – instruire antreprenorială

PNAET calarasi 2În perioada 18 – 29 mai 2015, au avut loc cursurile de instruire în cadrul Componentei I a Programului Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) – instruire antreprenorială, la care au participat 56 de tineri din diverse domenii de activitate, dintre care 11 antreprenori. Cursurile au fost organizate în Călăraşi şi Comrat.

Pe parcursul celor 10 zile de instruire participanţii au studiat cum să elaboreze un Plan de Afaceri şi careva aspecte legate de procesul de gestiune a afacerii. De asemenea, tinerii au avut posibilitatea de a cunoaşte, de la reprezentanţii băncilor, inspectoratului fiscal şi alte organizaţii de resort, principalele proceduri şi cerinţe necesare pentru iniţierea afacerii, cît şi accesarea împrumutului bancar preferenţial. 

PNAET calarasi 3O activitate importantă în cadrul acestor instruiri este deplasarea tinerilor la o întreprindere din teritoriu care a beneficiat de acest program pentru un schimb de
informaţie, şi o motivare mai puternică a acestora de a iniţia o afacere.

Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!