ODIMM

te

Presa

Camera captează lumina, mintea noastră captează imagini

Camera captează lumina, mintea noastră captează imagini

 

Un concurs la care a participat i-a schimbat viața. Vasile Andronic a luat parte, pe când era elev, la o competiție-instruire, unde a învățat să facă video și montaj. Această experiență i-a marcat, ulterior, cariera, astfel a început să presteze servicii fotovideo la evenimente private.

 De șase ani, Vasile imortalizează cele mai frumoase momente la ceremonii. Tot în această perioadă, a urmat diferite cursuri de perfecționare în domeniu, iar de curând a decis să aleagă o nouă direcție. 

Tânărul intenționează să se specializeze în realizarea spoturilor publicitare. Are stabilite deja unele colaborări și parteneriate, însă, nu deține tehnica necesară, astfel încât e nevoit să o închirieze, ceea ce este costisitor, iar pe lângă asta, nu înregistrează nici profit. 

Potrivit tânărului, în cazul materialelor comerciale sunt alte cerințe și alți parametri tehnici. Astfel, datorită proiectului Parteneriatul Local de Ocupare Cahul, Vasile va procura echipamentul de care are nevoie din grantul oferit de Programul „Start pentru Tineri”. Odată ce-l va avea, spune el, va reuși să încheie mai multe contracte pe întreg teritoriul țării, dar și peste Prut, acolo unde a avut deja câteva solicitări. 

Noua direcție de activitate îl va ajuta să dezvolte o afacere de succes și îi va asigura și o creștere profesională. Iar dacă nu ar fi existat această oportunitate, tânărul nu e sigur când ar fi reușit să facă achiziția pentru a-și urma visul.

 

Implementarea proiectului investițional a fost posibilă în rezultatul cooperării dintre Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Organizația Internațională a Muncii (ILO). Ca urmare a acestui Parteneriat Local de Ocupare au fost susținute financiar 11 afaceri inițiate de tinerii  și femeile din raionul Cahul.

 

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 01.03.2021.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!