logo ro

te

Olga Vasilcenco, deținătoarea unei afaceri „aromatizante”

Olga Vasilcenco, deținătoarea unei afaceri „aromatizante”

 

Cursurile de instruire oferite de ODIMM au fost o motivație pentru a lansa o afacere. Olga Vasilcenco din orașul Dubăsari a inițiat, acum 3 ani, o afacere „aromatizantă”, lansând pe piața autohtonă primele odorizante auto din uleiuri esențiale. Ideea inovativă a antreprenoarei a prins contur datorită accesării unui suport financiar nerambursabil prin intermediul programului „Femei în afaceri”. Cu susținerea statului, Olga a procurat cel mai important instrument în procesul de producere, și anume, utilajul pentru confecționarea fiolelor. Antreprenoarea a optat și pentru un material special care menține mirosul, iar produsele sale au împânzit în timp, magazinele de piese auto din majoritatea raioanelor din țară. 

„Promovăm un mod de viață sănătos prin crearea unui ambient benefic, inofensiv și plăcut parfumat cu esențe naturale. Ne dorim să clădim relații de lungă durată cu clienții noștri, astfel încât produsele noastre să fie prima alegere în materie de odorizante”, susține antreprenoarea.

La ora actuală, afacerea Olgăi Vasilcenco se bucură de succes și îndeamnă toate femeile cu spirit antreprenorial să profite de oportunitățile oferite de programele de stat pentru a-și pune în practică propriile afaceri. 

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 27.06.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!