logo ro

te

Ilie Dercaci, managerul unei afaceri specializate în prestarea serviciilor de consultanță și instruire

Ilie Dercaci, managerul unei afaceri specializate în prestarea serviciilor de consultanță și instruire

 

Compania „Ceo-Grup” SRL este cunoscută pe piața locală pentru brandul Professional Speaker. Aceasta are în spate o experiență frumoasă de 12 ani, fiind specializată în furnizarea serviciilor de consultanță pentru dezvoltarea de tip coaching, dar și pentru serviciile de instruire care acoperă o paletă largă de subiecte printre care leadership, dezvoltare personală, comunicare, Time management și vânzări.

Impunerea restricțiilor de organizare fizică a instruirilor ne-a obligat să ne reorientăm către online, astfel că în decurs de 7 luni ponderea acestui canal de livrare a ajuns la 15% din cifra de afaceri. Cursurile video create sunt cumpărate de vorbitorii de limbă română din întreaga lume, iar acest lucru constituie principalul stimulent de orientare spre internaționalizarea afacerii”.

Business voucherul în valoare de 100 mii lei, din cadrul Programului de internaționalizare, ne-a ajutat la elaborarea paginii web și crearea unui video de promovare, traducerea cursului în limba engleză și rusă, achiziționarea unui curs de instruire de web design și ilustrații comerciale. Totodată, am reușit să proiectăm strategia de business pentru export. Pe viitor ne propunem extinderea activității pe piața României, Ucrainei, Belarus, Kazakhstan, Rusiei și țările UE.

Programul de internaționalizare oferă acces la o bază de clienți extinsă, la furnizori suplimentari și la noile tehnologii. În general, acesta este binevenit pentru creșterea performanței, a viabilității pe termen lung și a sustenabilității pe plan extern.

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 27.06.2022.

Soluție

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY

Dvs. folosiți componenta de ADS Blocker.
Noi nu folosim elemente de publicitate, doar prezentăm produsele proprii sau a donatorilor care promovează unele proiecte sau domenii din economia națională.
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!