logo ro

slogan ro

Subvenţionare Expoziţii

Subvenţionare Expoziţii

 Programul de stimulare a participării agenţilor economici la tîrguri şi expoziţii:

Întreprinderile Mici şi Mijlocii vor beneficia de compensare parţială a spaţiului expoziţional în cadrul Programului de Stat de stimulare a participării agenţilor economici la tîrguri şi expoziţii.

În conformitate cu calendarul expoziţional pentru anul 2017 întreprinderile aferente sectorului IMM participante la expoziţiile: Moldenergy, Fabricat în Moldova, MOLDAGROTECH(spring) ,Moldconstruct, Tourism. Leisure. Hotels, Food Technology, Food & Drinks, Packaging. Depot, Furniture, Farmer, Moldagrotech (Autumn), Moldova Fashion Expo, Infoinvent vor beneficia de compensări, în cuantum de maximum 50% din costul spaţiului contractat, dar nu mai mult decît 4 m.p . Suma maximă transferată unui beneficiar nu va depăşi 2000 de lei.

 

Mecanismul de participare la Program este unul foarte simplu constiuit din 3 paşi:

1) Famialiarizarea cu Condiţiile de Participare la Program. 

2) Completatarea Formularul de Participare la Program şi şi expedierea lui la poşta electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

3) După achitarea spaţiului expoziţional Organizatorului expoziţiei întreprinderile eligibile vor prezenta la ODIMM următoarele acte:

  • Cererea de subvenţionare.
  • Certificatul de înregistrare a întreprinderii (patenta);
  • Copia Contractului de arendă a spaţiului expoziţional;
  • Copia dispoziţiei de plată de arendă a spaţiului expoziţional;
  • Copia buletinului de identitate a conducătorului întreprinderii;
    Copia adeziunii contract.
  • Pentru detalii suplimentare Vă rugăm să ne contactaţi la nr de telefon 022 21 05 53 sau prin poşta electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact Ana Sochirca . 
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

logofooter

  • © Toate drepturile rezervate. Actualizat: 16.10.2019.

logowbAcest site a fost creat cu susținerea Băncii Mondiale. Actualizarea conținutului a fost finanțată de Uniunea Europeană prin Proiectul „Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

Search

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY